PROGRAMUL START-UP DIASPORA

Abonați-vă pentru a fi la curent cu noutățile despre program.
Email address
Secure and Spam free...

Confidențialitate (GDPR)

Informare inițială GDPR,

Vă informăm că, începând cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

Având în vedere dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor, trebuie să vă exprimați consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în vederea accesării/furnizării serviciilor oferite de firmă prin intermediul site-ului www.start-updiaspora.ro.

Pentru administrarea corectă a informațiilor pe care firma le deține, vă aducem la cunoștință că datele dumneavoastră cu caracter personal se află în baza noastră de date deoarece au fost introduse într-o bază de date la care ați subscris în procesul de comunicare cu Societatea prin oricare dintre mijloace de comunicare.

Pentru a ne asigura ca facem tot ce putem pentru a-ţi oferi transparenta in ceea ce priveste modul in care folosim datele dumneavoastră, precum si pentru a-ti oferi control asupra propriilor voastre informatii, am actualizat Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Refuzul dumneavoastră de a vă da acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc conduce la ștergerea datelor dumneavoastră din baza noastră de date iar implicit duce la imposibilitatea de a vă trimite mail-uri de informare cu privire la posibilitățile de finanțare.

Pentru a vă exprima consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal trebuie să vă dați acordul accesând link-ul nostru. Înțeleg că aceste date sunt strict confidențiale și securizate prin măsuri tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, în special dacă prelucrarea respectivă comportă transmisii de date în cadrul unei reţele, precum şi împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegală și sunt folosite doar în scopurile prezentate.

În cazul în care aveti anumite întrebări legate de aceste modificări va rugam sa ne contactati.Scrieti e-mail pe adresa office@start-updiaspora.ro si vă vom ajuta in cel mai scurt timp posibil.

NEWSLETTER

Fii la curent cu ultimele Oportunități de Finanțare!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul transmiterii de informații noi.

PROGRAMUL START-UP DIASPORA

Abonați-vă pentru a fi la curent cu noutățile despre program.
Email address
Secure and Spam free...